Eller blir det samma hjulspår som tidigare?

Vem styr över det? Partnern, föräldern, chefen, ödet?

Eller är det du själv?

Det nya året ger tid för reflektion över 2011. Blev det som jag tänkt? Som jag vill?

Vad vill jag ha ut av 2012? Hur vill jag att det ska se ut och kännas när jag om ett år ser tillbaka på 2012?

Visst är det härligt att känna kraften vid nyår då allt jag tänker känns möjligt och jag har idéer och drömmar som jag VET kommer att bli verklighet.

Sen kommer vardagen, och hur blir det då?

Egentligen är det ingen skillnad.

Idag är en ny dag, precis som mellan nyårsafton och nyårsdagen. Precis som varje dag är en ny dag med nya möjligheter.
Kan kraften och viljan att förändra något infinna sig en gång per år, så kan jag plocka fram den varje dag. För det behövs inget nyår bara mig själv och min inre vilja att göra någonting annorlunda. För kraften ligger inte i nyåret- den finns innuti mig, och dig. Har jag inte gjort den förändring jag vill idag, kommer en ny chans i morgon eller om en timme eller en minut. Kraften att börja skapa livet som vi vill ha det finns alltid där. Det handlar mest om att börja göra det- eller inte.

Med detta vill jag önska dig och alla andra ETT GOTT NYTT ÅR 2012!

Lycka till med dina mål och drömmar, och kom ihåg- du har lika många chanser att börja bestämma över ditt liv som du hade då du lärde dig gå!

Varma vinterhälsningar Cecilia