Massage i Mora – För ett bättre välmående

Massage i Mora med Cecilia Målare. För att uppnå ett fysiskt välmående är massage en väldigt viktig pusselbit. Rörelser ELLER icke rörelser ger spänningar som begränsar vår möjlighet att må bra. På Inner Self erbjuder vi massage i Mora och lyssnar till kroppen, för att öppna flöden/cirkulation, återställa rörelse så långt det är möjligt och skapa ett allmänt välbefinnande.

Den massage teknik jag använder är helt min egen sprungen ur en förmåga att lyssna in kroppen och dess hinder och rörelsemönster. I basen har jag en deep tissue massage och ortobionomi mixad med en gnutta micromassage. Jag jobbar främst med problemlösningar där kroppen inte längre vill röra sig som den har kunnat på grund av långvariga felställningar eller nyss uppkomna låsningar via trauma.

Massage i Mora med Cecilia Målare

Ofta tycker vi att ”det bara hände” när en muskel plötsligt slutar svara som den ska. Men kroppen är fantastisk, den försöker hela tiden rätta till det vi gör fel mot den. Och detta utan att blanda in oss det minsta. Sen plötsligt går det inte längre. Det är då ”det bara händer”!! En liten sträckning efter något på en hylla, på golvet eller i baksätet på bilen. Och smärtan är ett faktum. Du har jobbat dit den själv, även om du inte vet om det. Och jag kan lösa upp den, genom att lyssna in din kropp och följa den tillbaka till där det började. Lite som att läsa en bok baklänges. Min behandling är ömsom mjuk och ömsom djupgående. Vilket resulterar i att det kan göra ont, men det gör gott!

I vissa fall kan de spänningar som sitter i kroppen komma från hur vi mår rent psykiskt, olika livshändelser i det här livet eller till och med från andra tidigare liv. För att lösa dessa kan jag kombinera behandlingen med intuitiv coaching. För mer info se sidan om Intuitiv coaching.

Massage i Mora med Cecilia Målare på Inner Self AB

Beskrivning av behandlingarna

OrtoBioNomi

OrtoBioNomi är en mjuk muskulär behandling. Den verkar för att återfå rörligheten i kroppen. Orto = rak Bio= liv.

Jag arbeter med mjuka lätta tryck och rörelser för att lösa upp spänningar i musklerna. Jag följer kroppens eget rörelsemönster som finns i den skadade eller rörelsehindrade leden eller muskeln. Genom att följa kroppen hittas lägen där leden och/ eller musklerna kan vila och hitta tillbaka till sitt friska ursprung. När musklerna på detta sätt slappnar av släpper de greppet om kotor och rörligheten kommer tillbaka.

Positiv effekt vid behandling av Ischias, Ryggskott, tennisarm, nackspärr och övriga led problem.

Mikromassage

Det låter som en snabb massage men är i själva verket mer som zonterapi eller reflexologi som det också heter.

Varje kroppsdel finns representerad med en zon under foten, så det jag gör under en ren mikromassage behandling är att bearbeta den zon som motsvarar ditt problem i ca 3-5 min. Därefter jobbar jag ca 10 min med att hjälpa igång de självläkande energier som vi alla har i kroppen.

Denna behandling går att ta separat eller i kombination med en ordinarie massage behandling, Välj vilket som passar dig bäst!

”Min erfarenhet är att Mikromassage är otroligt effektivt vid de flesta typer av smärta, såväl akut som kronisk. Det kan vara huvudvärk, ledvärk, muskelvärk eller smärta från ett inre organ. Det är inte minst ett fantastiskt redskap vid akuta tillstånd som skador. Effekten av behandlingen märks omedelbart.”
”Hans Axelson”

Massage i Mora priser

60 minuter massage 850,-
45 minuter massage 700,-
30 minuter massage 425,-
Coaching och massage 60 min 850,-

Boka tid

Se lediga tider och boka