Djurcoachning/ djurkommunikation

Allt har en själ, allt har en högre mening och syfte. Våra djur är ofta våra vägledare på många sätt i livet. De kan spegla oss, utmana oss och lära oss. Men de är ju också sina helt egna individer med ett historiskt förflutet precis som vi. Från detta liv och/ eller tidigare liv. Det påverkar dem liksom oss i sitt sätt att vara och agera. Det skapar beteenden och rädslor som vi som människor oftast inte kan förstå.

På samma sätt som jag kan hjälpa en människa via själslig coachning kan jag hjälpa ett djur att komma vidare ur sina blockeringar. Vi fungerar själsligen på precis samma sätt. Bara det att de oftast är så mycket klokare än vi. Det roliga med djuren är att de många gånger är så mycket mer lättarbetade än vi människor. Som om deras präglingar löses upp snabbare och lättare än våra. Det gör det otroligt tacksamt och inspirerande att jobba med djur, oavsett art.

Jag har jobbat med djur som har haft olika rädslor, varit stressade, haft problem med att åka bil eller transport, olika fysiska symptom och krämpor. Jag kan även på djur blanda den själsliga coachningen med massage, då först och främst på häst.

Cecilia djurkommunikation

Hästmassage

En häst är ett otroligt kraftpaket. Både energimässigt och med sina muskler. En obalans hos hästen påverkar både dem själva och de som ska hantera dem. När jag växte upp var jag ”hästtjej”. Det var liksom där livet fanns, hos hästarna. Men det var ingen som pratade om att en häst kunde ha ont, ha träningsvärk, vara slut och spänd i sina muskler. Kroppen sågs som en enda massa och man krävde att hästen skulle göra det den blev tillsagd. Krånglade det var den vrång.

2002-2004 gick jag hästmassageutbildningen hos Axelsons. Att kunna se, behandla och avhjälpa ett stört rörelsemönster med hjälp av massage är lika fantastiskt varje gång. Så mycket av hästars ”vrånghet” beror på olika krämpor och spänningar. Precis som hos oss. Faktum är att om vi står på alla fyra, är vi muskulärt i stort sett lika.

När jag behandlar en häst blandar jag mina olika kunskaper. Jag har lagt till den mjukare Orto Bio Nomi delen till Hästmassagen. Den påminner en del om ”strain and counterstrain”. Jag arbetar alltid inkännande och mötet med individen är mycket viktigt, rätt möte hjälper också till att lösa upp spänningar.

En behandling tar ca 60 min, (första gången kan ta längre tid, räkna med 90 min) Pris 750,- plus reseersättning 38,-/ mil

Cecilia ger hästmassage

Kontakta Cecilia

Ring Cecilia Målare på 070-301 92 53

Mejla henne på cecilia@innerself.se