Kurs och workshop

Nedan finner du alla kurser och workshops som Inner Self AB är med och arrangerar. Gemensamma nämnaren är att skapa en bättre dialog med ditt inre, mer kunskap om dig själv och utveckla ett personligt ledarskap som hjälper dig att forma ditt liv så att du kan känna dig fri, stark och lycklig.

SjälvStark i Livet

14-17 november 2019

med Cecilia Målare & Lena Grundtman

En kurs där du hittar din självkraft och kärlek till dig själv. Kraften och kärleken får du kontakt med genom en Inre Dialog med dig själv där du utvecklar din intuition. Coachande samtal, Frigörande Dans och Helande Måleri.

“Den viktigaste utbildningen som finns är den som ger oss kunskap om oss själva. Den enda plats där du kan få den kunskapen är inom dig själv”

Vad kursen kommer att ge dig

Självkänsla, Insikter och sanningar om dig själv

Självförtroende, Verktyg att ta dig fram mot dina mål

Självstyrka, Kunskap om hur du håller dig i balans och mår som du vill

Kursinnehåll

Föreläsning -Vad formar och styr oss till dem vi är, kan vi påverka detta? Magkänsla, intuition, högre medvetande – vad är det och hur kan vi ha nytta av det? Är alla känslor och tankar sanna? Hur blir jag medveten om den negativa stressen och vad kan jag göra åt den? Vad är energier, hur kan man känna och påverka dem?

Eget arbete -Du guidas att hitta svaren i dig själv och ditt undermedvetna. Övningar kring effekten av att ha kvar eller släppa ett beteende, tanke, känsla. Helande Måleri och Frigörande Dans.
Coachning/Vägledning -Under hela kursen kommer du att ha stöd och vägledande samtal med både Lena och Cecilia för att du ska kunna utvecklas optimalt.

Frigörande Dans – handlar om fria rörelser, andning och medveten närvaro. De fria rörelserna hjälper dig att släppa på spänningar i olika delar av kroppen. Kroppen vet precis vad den behöver, det är vi som ska lära oss att lyssna på den.

Helande Måleri -är ett samlingsnamn på flera metoder som du kommer att få prova under kursen. Färgen och formen understödjer processen i att förändra hur du känner, tänker och agerar. All kreativitet är helande. Inner self. Här kommer du att få verktyg att förändra dina känslor och mönster, medvetna och omedvetna. Du ges möjlighet att utveckla bekantskapen med ditt inre själv.

Allt detta i en anda av innerlighet, glädje, allvar och kärlek!

Sagt av tidigare deltagare

”En välkomponerad kurs med fina vägledare, jag känner mig mer självstark än tidigare”

”Professionella ledare, tydliga uppgifter. Jag är nyfiken på vad som komma skall”.

”Jag känner mig mer i mig själv och mer landad och stabil än tidigare”.

Kursinformation

Datum 14-17 November 2019, Tor 14-18, fre-lör 9-17, sön 9-12 därefter gemensam lunch

Plats Majstångsbacken 12 i Mora

Pris 4200 kr Ingår i priset Målarmaterial – målarduk, akrylfärg, penslar mm, lättare fika – te och frukt och en matig lunchsallad som avslutning på söndagen

Lunch Finns möjlighet att värma på plats, butiker och lunchställen i närheten

Anmälan Senast 24/5 till Cecilia 070-3019253 cecilia@innerself.se eller Lena 070-7772276 lena@hantverkstan.se

Anmäln.avg. 1000 kr, återbetalas inte, säkrar din plats

Mer info om Lena www.helandemaleri.se

Boenden Hotell Kung Gösta 0250-71321 Prinsgårdens vandrarhem 076-0762666 Målkullans Stf vandrarhem 070-6614668

Om oss

Lena Grundtman har haft flera kurser i personlig utveckling, mest tillsammans med kreativa utryck som måleri och dans. Hon har under de senaste åren arbetat med vägledning i olika rehabtjäster. Lena är fritidspedagog i botten och har senare gått kurser/utbildningar i bl. a Vedic Art, EQ-painting, Cellminnesmålning, Healing, Access Bars, Frigörande Dans, Livscoach och Acceptance & Comittment coach. – Att arbeta med människor och se förändringar är för Lena en ynnest och en sann glädje.

Cecilia Målare har under många år hjälpt människor både fysiskt och själsligt. Kropp, själ, tanke och känsla är grundstenarna i hennes arbete. Hon har haft kurser och föreläst om intuition och hur man utvecklar sin inre dialog. Själv har hon gått flera kurser inom personlig utveckling, hälsa och andlighet. Cecilia är certifierad Helmetods coach, har gått utbildningar inom massage och Kreativt entreprenörskap. – Jag vill göra världen underbar att leva i för alla. Inte genom att förändra världen i det yttre, utan genom att plocka fram och ihop hela människan i det inre.

Nyhetsbrev från Inner Self AB

Mejl med nyheter, event, tankar och tips.m.

Tack! Du har nu fått ett mejl för att bekräfta din prenumeration. Hittar du det ej kan det tänkas ha hamnat i en mapp för spam.