Kurs och workshop

Nedan finner du alla kurser och workshops som Inner Self AB är med och arrangerar. Gemensamma nämnaren är att skapa en bättre dialog med ditt inre, mer kunskap om dig själv och utveckla ett personligt ledarskap som hjälper dig att forma ditt liv så att du kan känna dig fri, stark och lycklig.

Workshop

Fysiomagi – en annorlunda stretch

Få igång dina muskler, lös upp motstånd för rörelse, kom igång med träning och bygg upp en kropp du trivs med och mår bra i

Just nu planeras datum för hösten 2018

Läs mer om Workshop Fysiomagi – en annorlunda stretch

Känner du dig i olag med din kropp? Fungerar den inte som du vill och önskar? Har du svårt att få fart på leder, muskler, ork och motivation? Då är det här en workshop för dig!

Fysiomagi är en stretchmetod som bygger på en dialog med kroppen och dess rörelsemönster. Många händelser, rädslor och präglingar är manifesterade i din kropp, där de skapar hinder på olika plan. När du börjar röra på dig behöver dessa frigöras först, och utan att det görs blir resultatet oftast skador, sjukdom eller motvilja. Via denna stretching frigör du på ett mjukt och skonsamt sätt viktiga flöden i din kropp, så att den kan återfå sin rörelsefrihet och smidighet.

Så här är workshopen utformad

Du får lära dig tjugotvå övningar för hela kroppen från fot till nacke. Alla övningarna utgår ifrån dina egna förutsättningar. Dessa balanserar din rygg, skapar stabilitet i din bål och ökar din rörelseförmåga.

Du får även hjälp att lösa upp dina själsliga blockeringar som är knutna till de olika rörelsebegränsningarna, något som ger ett resultat direkt i form av ökad rörlighet. Kombinationen är ett oslagbart verktyg för optimal balans och hälsa.

Kostnad

2500,00 SEK inklusive moms.

Lunch ingår i form av en god och näringsrik sallad. Med dig hem får du tränings-DVD, stretchband & liggunderlag. En uppföljning via telefon eller personligt möte ingår.

Workshop

Den inre dialogen & din livsviktiga intuition

Lär dig hur du skapar skillnad i ditt liv genom medvetenhet, insikt och ansvar.

Just nu planeras datum för hösten 2018

Läs mer om Den inre dialogen & din livsviktiga intuition

Är du redo att möta dig själv på ett djupare sätt? Vill du öka kontakten med din intuition? Då ska du delta i denna workshop där du öppnar dialogen till ditt högre jag och den universella själen via dina intuitiva förmågor. Det intuitiva vetandet är något som vi alla föds med, men som många med tiden inte tar på allvar. I ditt eget system finns oändliga möjligheter att hitta svar på frågor, såväl kända som okända. Här finner du också sätt att lösa dina hinder, rädslor och blockeringar.

Under min vägledning kommer du lära dig att hitta dina präglingar och rädslor, dolda som synliga, och lösa dessa genom att du lär dig omvandla den negativa kraften i präglingen till läkande energi.

Genom den dialog som du får lära dig att skapa i ditt inre kommer du mer i balans och kontakt med dig själv, och du får lättare att göra det du vill och ska i livet. I den fördjupade kontakten med dig själv och din intuition blir livet rikare, de nödvändiga valen tydligare och insikterna allt fler. Du kommer även att märka att din fördjupade medvetenhet ökar din vilja att ta personligt ansvar för allt i ditt liv. Och när du tar det ansvaret infinner sig också mer inre frid och acceptans för livets skeenden. Du gör nämligen det du ska, av rätt anledningar, vägledd av dig själv.

Kurskostnad

2 500,00 SEK inklusive moms.

Fika och lunch i form av en god och näringsrik sallad ingår. Eventuellt boende tillkommer.

Utbildning

Muskulär behandling och kommunikation

Lär dig lyssna in och använda kroppens egen intelligens för att återskapa balans och hälsa.

Just nu planeras datum för hösten 2018

 

Läs mer om Utbildning Muskulär behandling och kommunikation

Vill du utveckla din känslighet och ditt inkännande till en högst användbar förmåga? Vill du hjälpa dig själv och andra till ökad rörelsefrihet och ett bättre mående? Tycker du det är roligt att massera och ta om hand? Eller vill du utveckla det du redan gör? Då är det här rätt kurs för dig!

Genom mina erfarenheter från massage, ortobionomi (läran om den naturliga rörelsen) och intoning har jag utvecklat en behandlingsform där du får ett roligt och spännande sätt att lära känna dig själv och nå förändring på djupet.

Under kursen lär du dig att:

  • lyssna in kroppen, din egen och andras
  • känna hur spända och mjuka muskler känns
  • följa de rörelser som behövs för att släppa på spänningar
  • lyssna in de bilder och känslor som kroppen förmedlar

Så här är kursen utformad

Under kursen varvar du teori, praktik och delande i grupp, med fokus på praktiska övningar. Du behöver inga anatomiska förkunskaper, men väl en öppenhet för att kropp och själ samverkar, och en vilja att lösa upp spänningar och problem.

Kurskostnad

3 750,00 SEK inklusive moms.

Fika ingår. Lunch och eventuellt boende tillkommer.

Anmälan till kurs

Nyhetsbrev från Inner Self AB

Mejl med nyheter, event, tankar och tips.m.

Tack! Du har nu fått ett mejl för att bekräfta din prenumeration. Hittar du det ej kan det tänkas ha hamnat i en mapp för spam.