Om Cecilia Målare

Analytisk, funderande och vetgirig bortom det som går att förklara. Det är så jag, Cecilia Målare, möter mina egna och andras rädslor. Jag är också nyfiken på varför jag och andra agerar som vi gör.

Det var i mitt arbete på en Waldorfinriktad förskola som jag insåg det första gången. Alltså att vi är något mer än bara det vi ser. Där såg man varje barn som en individ och att det till varje individ hörde en eterkropp, en astralkropp och en själskropp.  Som pedagog var det min uppgift att se till att barnen mådde bra i alla sina nivåer. För mig var detta som att komma hem.

Jag hade alltid mött människor på ett annorlunda sätt, sökt att möta Jaget i människan, Själen eller vad man vill kalla det. Många vill inte visa sitt Jag eftersom de tror att man ska se de dåliga sidorna av dem, när det i själva verket alltid är de goda sidorna man möter där.

2001 började min trevande resa i letandet efter hur vi fungerar att ta fart. Väggen jag brutalt hade brakat in i gjorde det livsnödvändigt att söka djupare, vidare. Jag ville veta varför, hur och vad vi kan göra själva. ( Och så den lilla frågan om vad som är meningen med våra liv.)

Steg för steg har det gett mig djupare insikter och kunskap som hjälpt mig i min passion att få vägleda och hjälpa andra människor. Jag har bland annat lärt mig att jag är högkänslig, att det finns ett ord för att ta in så mycket information och känslor, att det är en del av anledningen till att Jag har en brinnande längtan att få bidra till världen. Mitt jobb har lärt mig att kropp, själ, tanke och känsla hänger ihop och påverkar i vår helhet. Det har givit mig en stor erfarenhet i att lära mig lyssna till tankar och känslor och tolka vad de egentligen säger. För allt de säger är inte sant, inte just nu, inte här idag.. Men de påverkar oss som om det vore så. Åh, detta är så spännande och en av nycklarna till förändring!

Jag vill göra världen uthärdlig, vacker och underbar att leva i för alla. Inte genom att förändra världen i det yttre, utan genom att plocka fram och ihop hela människan i det inre. Och få de olika beståndsdelarna att samverka för ett gott mående. Genom att rensa bort rädslor, mönster och energier som skapar vårt dåliga mående, oavsett vilket plan det sitter på. Tillsammans berikar vi livet och när vi mår bra inifrån, mår världen bra i det yttre också!

Välkommen att kontakta Cecilia Målare

Faktaruta erfarenhet:

  • Livet
  • Diverse kurser inom hälsa, andlighet och personlig utveckling
  • Cerifierad Helmetodscoach
  • Massage: Orto Bio Nomi, Micromassage
  • Hästmassör samtliga steg
  • Pedagogisk bakgrund
  • Archmethod nevrobaserad träning
  • Laser
  • Kreativt entreprenörskap
  • Ambassadör för kvinnors företagande

Många av mina kunder verkar vara högkänsliga utan att veta om det. För att få veta mer om högkänslighet / HSP rekommenderar jag HSP Test hos Grytenius Academy – Sensitive and Proud.

Cecilia Målare

Kontakta Cecilia

Ring Cecilia Målare på 070-301 92 53

Mejla henne på cecilia@innerself.se