Intuitiv coaching i Mora

Det är Cecilia Målare som erbjuder intuitiv coaching i Mora. Hon är din personliga coach för att skapa ett liv utan de rädslor och mönster som vanligtvis styr dina handlingar och reaktioner. På Inner Self jobbar vi med att se helheten i både det medvetna, omedvetna, och det undermedvetna. Vi söker ursprunget till det dåliga måendet och löser blockeringarna som hindrar dig att komma dit du vill.

Intuitiv coaching är en självklarhet för att finna dig själv och må bra. Cecilia har lärt tekniken via Helmetoden som är en själslig dialog i en suverän mix av coachning- healing – medialitet. Genom alla coachningar och egen livs erfarenhet har tekniken utvecklats. Vi  blandar samtalen med djupgående insikter och vardagliga lösningar. Med din inre dialog kan du nå ännu djupare och bredare inom alla områden och dimensioner..

Den går på djupet i vårt själsliga undermedvetna och helar rädslor, präglingar och blockeringar i alla våra plan: själsliga, känslomässiga, mentala och fysiska. Du kan jobba på alla områden i livet och finna ursprunget till blockeringen i ett stort perspektiv som sträcker sig från detta liv, tidigare liv och ut i universum. Via organ, DNA, chakran och meridianer.

Vi kan också effektivt lösa upp negativa energier som hindrar och påverkar i ditt liv. Eftersom allt är energi och vibrerar i olika frekvenser, jobbar vi mycket på att lösa upp obalanserade eller låsta vibrationer så att vibrationen i dig blir sund, stark och helande.

Jag kombinerar även ofta med massagebehandling då de fysiska spänningar du upplever kan komma ur själsliga blockeringar.

Intuitiv coaching i Mora men det fungerar även på distans. Då kan jag coacha dig via telefon eller Skype.

Priser intuitiv coaching i Mora

Intuitiv coaching 1 timme 1000,-

Massage/ coaching 1 timme 850,-

Intuitiv coaching i Mora med Cecilia Målare

Boka tid

Se lediga tider och boka

Fallbeskrivningar intuitiv coaching i Mora

Man 40 år med flygrädsla

Söker för stark flygrädsla, kan inte ens titta eller fundera på att åka utomlands med flyg.

Jobbar med coachning och får upp många olika saker där få är förknippade med flygning. Det mesta handlar i detta fall om kontrollbehov skapade för att klara överlevnad och acceptans. Rädslan att inte duga och räcka till för omgivningen. Till slut hittar vi också fram till olika händelser i tidigare liv där krigsflyg, nedskjutningar, farliga landningar finns med. 2 sittningar a´1 timme plus en träff med pilot på flygplats med information om hur allt fungerar, känna på och sitta i ett litet plan för fyra passagerare. Fick möjlighet att ställa alla frågor och få svar.

Efter första sittningen var det ok att tänka på att titta på resor. Efter andra såg kunden fram emot att åka hem och boka något.

Eget arbete för att lösa hela rädslan var att åka ut till flygplats och titta på plan som startar och landar. Samt boka och genomföra resan.

Resultat totalt: Resa bokades som han nu ser fram emot. ”Det ska bli underbart!”

Kvinna 29 som önskar bli gravid

Söker för att hon inte kan bli med barn igen. Har ett barn och vill ha ytterligare ett.

Jobbar med helmetoden, finner mycket stress i livet för både henne och partnern. Prestation, mannen är inte redo. När hindren lösts upp och flödet öppnats, blir hon gravid vid påföljande ägglossning.

1 sittning

Resultat: 10 månader senare får de en son på 4 220 gram. 🙂 

Man 38 med frustration

Söker för frustration, hinder i livet, relation med pappa som fungerar dåligt.

Jobbar med helmetoden hittar mycket präglingar via olika händelser i uppväxten där mannen sällan känt sig sedd och älskad av sin far. Det har skapat ett mönster där han helat iden måste anpassa sig efter fadern för att duga och passa in. Detta mönster kommer igen även i andra relationer, partner, yrkeslivet, till barnen. Försöker stå på sig i sin egen vilja och sina beslut men det fungerar dåligt.

1 sittnig plus workshop där han lär sig finna dialogen med sig själv och på så vis lättare veta vad han vill och kunna lösa det som hindrar honom från att följa sin vilja.

Resultat: Bättre relation till fadern, får respekt och uppskattning därifrån. Starkare och stabilare i förhandlingslägen via yrket. Ökad lyhördhet och vilja att växa i partner relationen.

Återkommer vid behov för att jobba vidare med det som han inte lyckats lösa själv.

Pojke 4 år med astma

Är på ridskola och pojken får ett lättare astmaanfall. Det piper i luftrören och det blir tungt att andas. Han sitter på mina axlar, jag är hans häst, och vi går efter hästarna i lilla skogen. Systern och de andra rider. Astmasprayen ligger hemma, sulligt. Typiskt.

Jag gör det jag kan, frågar- inombords. Får bilder av en ung man, pojken, i ett annat liv. Han har en häst, som faller, dör. En del av den unga mannen dör också, han och hans häst var ett. Han var en del av honom en förlängning, en förstärkning, ett samband. Utan häst en halv man. Stor sorg. Möter sorgen, bakom den kommer lättnad, glädje. Astman släpper på pojken i det här livet. Han andas helt normalt.

Kvinna med magproblem

Hade haft ont i magen i fyra dagar när jag träffade Cecilia på Hälsomässan i Rättvik, där vi båda var utställare.

Jag kände mig uppblåst och svullen, magen såg ut som om jag var gravid i femte månaden.Jag kunde inte knäppa byxorna och det kom starka knip med jämna mellanrum.. Jag hade helt normal avföring.

Inget av det jag brukar ta hjälpte (jag är aromaterapeut och arbetar med medicinska/terapeutiska eteriskaoljor) provade alla oljor som är bra för magbesvär och som alltid fungerar, med icke…..

Förstod på något sätt att det är en utrensning eller liknande som min kropp måste gå igenom….Kan tillägga att under de här dagarna hade jag svårt att äta, frukt och vatten gick bra, men allt annat var äckligt.

Frågade Cecilia om hon hade tid dagen därpå innan mässan öppnade och det hade hon som tur var!

Cecilia bekräftade det jag trodde, att det var en utrensning… Men också en uppgradering!

Jag började må riktigt illa under behandlingen, det kändes som om jag skulle kräkas. Jag blev yr och allt Cecilia sa kändes ”suddigt”, hade svårt att ta in vad hon sa för jag var så inne i min kropp och mina känslor.

När Cecilia var klar med behandlingen kände jag mig yr och vimmelkantig jag raglade tillbaka till min monter, men jag kände mig bättre i magen!!

Dagen efter hade magen krympt till gravid i tredje månaden och nästa dag var magen helt normal igen!!

Superhäftig upplevelse!!! Tack Cecilia

Boka tid

Se lediga tider och boka