Blogg

En blogg om yttre och inre relationer

Inre Utveckling-Från Enskild till AB

För 7 månader sedan tog jag steget mot ett av mina stora mål – att starta Aktiebolag. Min lilla hemtama Cecilias Hälsosmedja skulle få växa in i ett stabilare skede och ombildas till AB. Ett mål jag jobbat för i flera år.

läs mer

Att vara ett grässtrå av Cecilia Målare

Idag pratade jag med min vän. Ytterligare en som fått lov att slå i bromsen igen och bara stanna allting. Helt enkelt för att överleva. Så många runt omkring mig inklusive jag själv tvingas idag, i vårt samhälle att stanna upp och ändra riktning. Våra kroppar säger...

läs mer

Att möta och fira motstånd av Cecilia Målare

I dag tänker jag på hur glamoröst motstånd känns på film.Oavsett motgång så är det power i den drabbade. Vi VET hur otroligt stark och duktig personen är som står där. mitt i stormen av sitt eget helvete.

läs mer

Dags att släppa taget!? Om rädsla av Cecilia Målare

En tanke smyger sig på mig, det är dags att släppa taget.
Jag känner hur jag flyr in i mörkret, mot sömnen. Tanken är för jobbig.
Jag tar i och skriker in i mörkret: DET ÄR DAGS ATT SLÄPPA TAGET!!
Jag försöker låtsas som ingenting, som om det inte är mig det skriker på….

läs mer

Att stilla Sig av Cecilia Målare

Inser plötsligt att jag och livet har olika åsikt om hur stillhet skapas… Livet är så att säga mer bestämt, mer drastiskt och mer handgripligt i sitt agerande än vad jag med mina smygande timmar, minuter och stunder har varit.

läs mer

Då jag mötte jag av Cecilia Målare – Hela mig

Osäkert går jag fram, motvilligt, sträcker fram handen i stället för att följa impulsen att springa därifrån. Jag måste våga möta allt det mörka som ligger där runt ljuset, runt kärnan. Jag är rädd när hon tar min hand och kopplar ihop oss, jag med jag.

läs mer

Nyhetsbrev från Inner Self AB

Mejl med nyheter, event, tankar och tips.m.

Tack! Du har nu fått ett mejl för att bekräfta din prenumeration. Hittar du det ej kan det tänkas ha hamnat i en mapp för spam.