Hej på er alla, gamla som nya läsare. Nu var det ett tag sen jag skrev. Närmare bestämt 1 år 2 månader och några dagar. Tänkte det var dags att kräla mig ut ur grottan igen och göra det jag vill göra. Har tänkt och varit på väg ett längre tag att komma igång igen, med ”bloggandet”, med att skriva om det som är viktigt och det som berör. Men ni kanske vet hur det är? Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Ibland kommer det annat i vägen. Livet och sånt. Och då blir det som det blir – inget, sett ur prestations perspektiv.

För 7 månader sedan tog jag steget mot ett av mina stora mål – att starta Aktiebolag. Min lilla hemtama Cecilias Hälsosmedja skulle få växa in i ett stabilare skede och ombildas till AB. Ett mål jag jobbat för i flera år. Vad jag inte hade tänkt på då, var att jag och ”hälsosmedjan” var ett, så om det skulle växa och utvecklas så skulle även jag det. För att driva ett AB behövde tydligen också jag bli ett JAG AB. Kanske låter invecklat och konstigt, men det här är min upplevelse. Som många kanske vet så har jag från början varit rädd för det mesta, framför allt att vara och göra fel. Jag har via mitt företag fått lära mig att växa och utvecklas genom att steg för steg erövra nya utmaningar. Stora som små, allt från att sköta papper och pengar till att hålla föreläsningar och kurser. lösa konflikter och möta nya människor. Och så sälj och marknadsföring förstås. Ja alla ni som någon gång startat och drivit ett företag vet vad jag pratar om.

Med ett AB så kände jag att jag skulle skapa något stabilare, ett företag med grund som skulle leva kvar och växa. Som inte skulle vara bara jag utan kunna bli mer eller fler.
Jag tyckte att jag hade kommit långt med mitt jag via min enskilda firma, att jag visste vem jag var och vad jag kunde och också vad jag ville erbjuda och utvecklas in i. Men aldrig hade jag kunnat gissa att jag hade glömt det viktigaste. Fundamentet i mig! Grunden! Eller grundstenarna, för jag tänker idag, att vi precis som ett äldre hus är byggda på många grundstenar som länkar ihop, passar precis där de ligger, som de ligger och inte på något annat sätt, och bär upp huset, boningen det som är vi utåt. Eller i alla fall ska det vara så. I mitt fall insåg jag att jag hade byggt på boningen och inte sett och förstått att jag saknade grundstenar. Jag saknade mina egna sanningar. Jag levde många andra människors sanningar och med dem gick det inte att växa. Jag fick lov att ställas inför mig själv och börja leta efter vad som är jag, i grunden. Vad som är sanningen och det rätta för mig. Och i långsam takt, ve och fasa, börja leva efter dessa. Alltså ställa mig upp för det jag tror på, det jag tycker är rätt. Och försöka skapa livet som jag vill ha det byggt på en stabil grund i mig. Framför allt i mig själv.

Länge grunnade jag på vad mitt AB skulle heta, eftersom jag visste att Hälsosmedjan AB redan var taget och mitt blev för lika. Många är de som under åren engagerat sig i finurliga namnvridningar och olika påhitt. Inget föll på plats. Det är ju ofta så när något ska krystas fram trots att det inte är moget.
Ganska spännande och ironiskt blev det dock när jag väl skickade in min ansökan om aktiebolag och fick avslag på avslag på väl uttänkta namn. När idéerna var slut så började jag helt random skicka in det som dök upp i huvudet, ända tills ett namn gick igenom – Inner Self AB – Så bra, så rätt, så passande. Jag hade inte ens tänkt på innebörden av namnet, men när det fanns där så landade det så fint. Att hitta mitt inre själv, har varit en resa, som kommer att fortsätta så länge jag lever. Att vägleda andra till att hitta sitt inre själv är mitt kall, min inspiration och min glädje. Och utan att jag själv gjort resan inifrån och ut, kan jag ju heller inte guida någon på dess väg. Så tacksamt krälar jag ut ur grottan nu, efter alla olika läror jag mött i mig de senaste åren sen jag beslöt mig för att starta eget aktiebolag, för att ta tag i nästa mål och nästa vision, att skapa något större, något glatt och stabilt som inspirerar och utvecklar alla de som vill, till sitt Inner Self AB.

Väl mött i det nya! Med värme // Cecilia Målare