Om Cecilia

Jag är en positiv, analytisk, inkännande och funderande människa, som tror att allting har en mening och ett syfte.

Jag har genom livet varit ganska allvarlig och mycket rädd. Framförallt för att vara och göra fel. Det har fått styra mitt liv och gjort det besvärligt. Det har påverkat och hindrat mig ända tills jag själv valt att göra skillnad. Och vilken skillnad det blivit!!

Mina rädslor är en utmaning, och jag antar utmaningen var gång de kommer. Visst fegar jag, det ska erkännas. Jag backar, stoppar huvudet i sanden, mm, mm. Men ovillkorligen så går jag på dem igen. Jag måste, jag vill ju leva. Jag vill må bra, vara energisk, inspirerande och lycklig! Och jag är det, när jag mött mina rädslor och blockeringar i en fight. Jag är envis och målmedveten så jag vinner varje gång. Fast det kan vara en långdragen kamp. Men det handlar ju om att förändra mitt liv. Att skapa något nytt, så som jag vill ha det, inte så som jag har fått det.

Jag har samlat erfarenhet och verktyg genom livet, och dessa använder jag mig av. Mina viktigaste verktyg är tillit och tålamod. Och förlåtelse. Förlåtelse av mig själv för att jag inte alltid agerar smart och genomtänkt, utan handlar under påverkan av mina rädslor och präglade beteenden. Förlåtelse till andra för att de gör samma sak. Det är ju såna vi är, vi människor. Tills den dag vi ser oss själva som vi ÄR, och börjar jobba oss mot vad vi vill vara.

Jag tror på att allt går att förändra bara du blivit medveten om problemet, och verkligen vill ändra det. Det är så mycket, så fantastiskt mycket som påverkar oss och formar oss och håller oss kvar i situationer som vi via mötet med oss själva i oss själva faktiskt bara kan lösa upp. Via dialog genom dimensionerna, lagren inom och runtomkring oss.

Vill du också hitta vägen till dig själv? Häng på, jag kan visa vart du kan börja och ge dig verktyg. Men jobbet, det är ditt!

Välkommen

Faktaruta erfarenhet:

  • Livet
  • Diverse kurser inom hälsa, andlighet och personlig utveckling
  • Cerifierad Helmetodscoach
  • Massage: Orto Bio Nomi, Micromassage
  • Hästmassör samtliga steg
  • Pedagogisk bakgrund

Nyhetsbrev från Inner Self AB

Mejl med nyheter, event, tankar och tips.m.

Tack! Du har nu fått ett mejl för att bekräfta din prenumeration. Hittar du det ej kan det tänkas ha hamnat i en mapp för spam.