Alla kommande event

Event arrangerade av Inner Self AB. Vi finns i Mora och arrangerar föreläsningar, kurser och workshops som går i tecken av hälsa, personligt ledarskap och välmående. Alla med en djupare insikt och ett öppet sinne.

 

Workshop med Michelle Phillips fr Arizona USA 17/5 och 19-20/5 2018

Michelle Phillips är en världsberömd healer, medium, författare och föreläsare från Arizona USA som arbetat mycket i Sverige. Nu är det dags att ge dalfolket möjlighet att gå hennes workshop här i Mora. Torsdag kväll den 17/5 kommer hon att hålla föreläsning, och under helgen lär hon ut sina kunskaper i en workshop. Det kommer också att finnas möjlighet till enskilda konsultationer.
Michelle jobbar med att hjälpa sina klienter att komma i kontakt med sina inre barn. Varje incident i vår barndom är kopplad till tidigare liv och genom att lösa och reda i våra relationer blir vi fria. Hon jobbar också för att släppa rädslan för det mörka inuti och runt omkring oss. När man blir medveten om det mörka är det lättare att välja ljuset i alla val vi gör. Om vi kan ta bort rädslan individuellt försvinner den också kollektivt.  -”När rädslan byts till kärlek försvinner mörkret!”
Är du sugen på att vara med? Hör av dig för mer info

Arrangör: Mari Bjöns Eriksson (Maris Hälsobutik i Mora) 070-637 54 37 eriksson.mari@home.se

Plats: Majstångsbacken 12 Gamla Noret Skolan, Mora Noret

För mer info om Michelle: www.soulsawakening.com

Kent Asp - Kraftfull individuell och grupp healing 2018
Kent Asp kommer till Inner Self igen. Men som alltid då Kent är i farten blir inget lika som sist! Vi har bokat in datum under sommaren och hösten då Kent kommer att dyka upp hos inner Self igen! Så passa på att boka din tid Enskilda konsultationer: Söndag 29/9 (kväll) Måndag 1/10 Lördag 17/11 (kväll) Söndag 18/11 (kväll) Måndag 19/11 Föreläsning inkl Grupp healing Måndag 1/10 Måndag 19/11 Kent arbetar inifrån och ut. Från det som knyter an med helheten i oss själva. Den del som även inkluderar alla andra. ”Jag är medicinskt intuitiv healer, intuitiv vägledare, andligt medium och expert på att uppfatta platser, situationer och människor i dåtid, nutid eller framtid. Jag tror att vi alla har denna förmåga i en eller annan form. Under livets gång behöver vi alla extra stöd och tydlighet för att få svar med rätt tajming. Jag har en extraordinär förmåga att se igenom drama, kaos och förvirring i ditt liv, för att ge dig de svar du behöver nu. Jag är känd för min noggrannhet och förmåga att nå sanningen. Mängden information jag ger dig på kort tid är häpnadsväckande – även för mig! Jag ser mig själv som din vägledare, där jag stödjer dig att göra bästa möjliga val, och samtidigt hålla dig informerad om de osynliga effekterna av dessa val. Denna process tränar dig att bli mer intuitivt korrekt för ditt liv.” för mer info om kent http://kentasp.com 30 min enskild konsultation 900,- boka din tid mellan kl 10-17 boka på www.timecenter.com/kentasp Kraftfull grupphealing kl 18,30-21,00 200,- boka din plats på www.timecenter.com/kentasp max antal 45 personer Kvällens schema 18,10 Insläpp 18,30-19,40 Kent berättar om sin resa och ger några healingdemonstrationer 19,40-20,00 paus 20,00-20,45 ca Kraftfull grupphealing Plats: Majstångsbacken 12, gamla noretskolan 79250 Mora Datum: 26/3 Arrangör: Inner Self AB / Cecilia Målare 070-301 92 53 och Kent Asp 076 131 10 07
Kurs Hotstone massage med AnnaKarin Fernström Hösten -18 (datum kommer)

Vi välkomnar AnnaKarin Fernström till Inner Self, Hon är en spännande medmänniska med många kunskaper i sig. En av dessa är att hon ger en underbar hotstone massage, och det ska hon nu lära ut här hos oss

Anmäl dig till: En enkel grundkurs så att du kan ta hand om nära och kära.
Inga krav på förkunskaper.

Med mjuk avslappnande massage, varma stenar, dofter och energier strävar vi efter att komma till ro och stimulera kroppens självläkning. Du får prova på att både ge och ta emot behandling.

Ett litet ”startkit för hemmabruk” ingår.

Frukt och fika finns på plats.
Ta med ev matlåda.

Investering: 2199,-
Datum: Kommer
Anmälan till: AnnaKarin 073-9325137
Plats: Inner Self  Majstångsbacken 12 Mora Noret

Varmt välkommen

Du som har gått kursen förut går för halva priset.

Nyhetsbrev från Inner Self AB

Mejl med nyheter, event, tankar och tips.m.

Tack! Du har nu fått ett mejl för att bekräfta din prenumeration. Hittar du det ej kan det tänkas ha hamnat i en mapp för spam.